Een labo

Dit wordt een labo, een virtuele plaats waar ik de ideeën in mijn hoofd vorm mag geven, structureren en (wie weet) stap voor stap concreet maken. En als dat niet lukt dan mogen ze gewoon wegzakken in mijn schrijfsels, tot ik ze her – ontdek.

Ik beken: ik maak dit dus vooral voor mezelf, gewoon omdat ik het leuk vind. Omdat er iets broeit dat eruit moet en omdat het me kan helpen als ik dat op de één of andere manier kan uiten, lezen en herlezen.

Geen idee waar dit precies zal toe leiden. Maar in eerste instantie wil ik me amuseren, wil ik inspiratie zoeken en delen. Op zoek gaan naar wat me blij maakt en wat voor mezelf de leukste manier is om in verbinding met anderen te staan. Ik wil leren om naar buiten te treden met ideeën, niet zozeer omdat ik zou verwachten dat anderen het leuk vinden maar vooral omdat ik ze zelf leuk vind.

Laat dit dus mijn eigen, kleine, enthousiaste kijk op de wereld worden. Wie dit volgt mag meekijken over mijn schouder en samen met mij op zoek gaan naar verwondering, kleine glinsteringen en avonturen!