Wie zijn we?

© www.dinavierendeel.be

Hans De Keyser was tot 2017 opvoeder/begeleider. De ziekte van Crohn dwong hem er echter toe om te stoppen als begeleider. Enkele jaren kon hij hierdoor niet meer werken en gaf het leven hem een andere opdracht: zoeken naar zijn eigen energiegevers -en vreters en de ideale levensstijl vinden die echt bij hem past. Die zoektocht is hij ten volle aangegaan waardoor hij zich steeds beter in z’n vel voeltl!

In 2019 startte hij met het postgraduaat Inspirerend Coachen aan de Arteveldehogeschool. Sinds augustus 2020 is hij ook effectief als coach gestart. Meer info kan je hierover vinden op de site ‘Coachinzicht.be

Op deze blog staat hij graag stil bij wat hem mogelijk tegenhoudt om zijn dromen te verwezenlijken en gaat hij op zoek naar wat hem dag na dag inspireert en blij maakt.

Wil je graag een coachingsgesprek? Mail dan gerust voor een kennismaking naar hans@coachinzicht.be

© www.dinavierendeel.be

Dina Vierendeel is een (therapeutische) fotografe, ervaringsdeskundige therapeutische fotografie en ‘visual storyteller‘. Zo eentje die van sprookjeslicht, inhoudelijke songteksten en muziek houdt. En nog steeds graag naar de wolken kijkt om  figuurtjes te ontdekken en zo haar innerlijke kind nog de juiste positieve voeding geeft. Zelf woont ze in een sprookjesachtige omgeving met haar eigen bos,  waarin ze haar kinderen aanmoedigt om met verf te gooien en in bomen te klimmen en waarin ze al graag eens in alle rust haar boeken leest.

Toen ze 14 jaar werd, ontdekte ze de magie van de donkere kamer en de fotografie. Het wiegen van het ontwikkelbad en het beeld dat langzaam verscheen, deed haar hart openbloeien, pure magie.

Fotografie hield haar ook een spiegel voor en gaf haar inzichten. Zo ontdekte ze dat ze fotografie kon gaan gebruiken als reflectie- en communicatiemiddel. Als gevoelens te groot waren en te moeilijk om te verwoorden, dan was de fotografie een veilige manier om pijn, verdriet, schaamte, woede enz. kwijt in te raken.

Dina volgde als fotografe even het commerciële spoor, maar haar passie lag daar duidelijk niet. Uiteraard werkt ze ook nog steeds als fotografe, maar zéér inhoudelijk rond storytelling.  Dina wil de mensen, de helende kracht van een foto bijbrengen.  Niet het “perfecte” plaatje, maar het ECHTE plaatje.

Heb je vragen of opmerkingen over deze blog of heb je net zoals wij dromen die je wil delen? Mail dan naar hans@coachinzicht.be

2 gedachten over “Wie zijn we?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *